Τα Νανά Γιώτη στηρίζουν το Άλμα ζωής

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συμβάλουμε και εμείς με το δικό μας τρόπο στο σύλλογο Άλμα Ζωής, που προσφέρει εδώ και τόσα χρόνια ένα τόσο σημαντικό έργο! Γιατί εμείς δεν κάνουμε διακρίσεις! Τα γλυκά μας είναι φτιαγμένα με αγάπη, με σκοπό να δώσουν αγάπη! Έτσι λοιπόν, αναλαμβάνουμε να ετοιμάσουμε την Πρωτοχρονίατικη Πίτα για τα 250 άτομα του Συλλόγου, καθώς επίσης και να δωρίσουμε 250 ατομικά cupcakes! Με αυτή μας την ενέργεια, θέλαμε να χαρίσουμε χαμόγελα σε ανθρώπους που έχουν πραγματικά ανάγκη. Γιατί η ζωή είναι γλυκιά, κι αξίζει να χαιρόμαστε την κάθε στιγμή με τον πιο υπέροχο και γλυκό τρόπο!

Η ιστορία του Συλλόγου…

O Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι μη Κερδοσκοπικό Σωματείο και ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού, με την υποστήριξη και την επιστημονική καθοδήγηση της κοινωνικής λειτουργού, κυρίας Ιωσηφίνας Σκούρτα. Η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι όλα τα μέλη του, οι εθελόντριες και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είναι γυναίκες με εμπειρία καρκίνου του μαστού.

Το Όραμα…

Όραμα του Συλλόγου είναι κάθε γυναίκα που θα νοσήσει από καρκίνο του μαστού, σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας να έχει πλήρη ψυχοκοινωνική στήριξη και ενημέρωση για όλα τα θέματα που αφορούν στην υγεία, στην καριέρα της, στη ζωή της. Επίσης, κάθε γυναίκα σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας, να είναι ενημερωμένη για τον καρκίνο του μαστού, για τη σημασία και τις μεθόδους της έγκαιρης διάγνωσής του. Στόχος λοιπόν είναι:

  • να εξαλειφθεί η άγνοια σχετικά με την ασθένεια και τους τρόπους πρόληψης
  • οι ασθενείς να έχουν την κατάλληλη στήριξη και ενημέρωση
  • το μήνυμά μας να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε κάθε γυναίκα που ανησυχεί ή περνάει τη δική της περιπέτεια

Σας ευχαριστούμε για το έργο σας και ευχόμαστε καλή δύναμη, για να το συνεχίσετε!

TOP