fbpx
Skip to main content
Ζαχαροπλαστείο Βριλήσσια
Ζαχαροπλαστείο Χαλάνδρι

Εταιρική Βασιλόπιτα στα Νανά Γιώτη

Εταιρική Βασιλόπιτα στα Νανά Γιώτη

Στα “Νανά Γιώτη Γλυκά από Σπίτι” σε Βριλήσσια & Χαλάνδρι!

Για πάνω από 20 χρόνια εξυπηρετούμε εταιρίες σε κάθε είδους κοινωνική τους εκδήλωση. Με έμφαση στην ποιότητα, την φρεσκάδα των υλικών μας & τις σπιτικές συνταγές μπορούμε να προσφέρουμε ένα γευστικό αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε!

Τα μεγάλα ατού της βασιλόπιτας των Νανά Γιώτη παραμένουν ίδια εδώ και χρόνια! Αυστραλέζικη συνταγή από το Σίδνεϊ, μαύρη ζάχαρη για υγιή απόλαυση χωρίς ενοχές αλλά και ολόφρεσκες πρώτες ύλες (μέχρι και τα αυγά που χρησιμοποιούνται είναι πιστοποιημένα & βιολογικά)!

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από 2 λαχταριστές γεύσεις:

Από τη μία η «ρομαντική» μίνιμαλ Βασιλόπιτα από κέικ καρότου! Το ζουμερό αφράτο cake σε συνδυασμό με την δροσερή cheese cream και την ανάλαφρη πούδρα από καρύδι αφήνουν μια αξεπέραστη υφή στο στόμα!

Από την άλλη η «αρωματική» βασιλόπιτα από κέικ πορτοκαλιού που υπόσχεται για άλλη μια φορά δυνατές συγκινήσεις! Εξίσου αφράτη και ανάλαφρη αλλά με πιο δυνατή γεύση!

Όποια όμως και να διαλέξετε ένα είναι σίγουρο! Η σχέση ποιότητας και τιμής που προσφέρουν τα Νανά Γιώτη είναι ότι καλύτερο μπορείτε να βρείτε για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της εταιρίας σας!

210 8044042 | 210 6855122